Hemsida med

Ny hemsida?

redo för alla enheter, Såklart!

En hemsida är ditt digitala showroom. Vi bygger responsiva hemsidor som är anpassade för alla enheter. Hemsidorna är SEO-anpassade, snabba och prisvänliga. Låt oss bygga din nästa hemsida!

Responsiv design

Laddar snabbt

Lättanvändliga

Anpassningsbara

Ny hemsida, från 10.000kr!

SENASTE CASEN

Ås Härads Fastigheter

Här fick vi frihet under ansvar. Vi har gjort en hel grafisk profil och hemsida. Ta ett kik, vi är supernöjda!

Funktioner

FELANMÄLAN

GRAFISK PROFIL

INTRESSEANMÄLAN

FOTOGRAFERING

RJ Elektriska

En elektrifierande upplevelse i all sin enkelhet. Kunden sökte en hemsida som gav en snabb och uppenbar överblick om vad företaget hade att erbjuda. Tack för fortroendet!

Funktioner

WEBDESIGN

Zup burger

Lättnavigerad hemsida med klass. Man kan lätt förknippa deras burgare med hemsidan, goda som bara den och vackra som få!

Funktioner

FORMULÄR

GRAFISK FORMGIVNING

FOTOGRAFERING

Ett formulär, många svar!

Ett formulär som vi anpassar efter era behov. Funktioner som nedan är smidiga att ha! Ett välbyggt formulär ger dig möjlighet att hänvisa kunden till er hemsida/landningssida så dom kan fylla i informationen ni behöver för att kunna återkoppla till kunden med rätt svar. Inget funktioner är omöjliga, Testa oss!

Testa formuläret!

1företag
2om er
3tjänster
4design
5logotyp
6Bekräfta

För felanmälan

Vi har tagit fram ett formulär som ser ganska enkelt ut. Det är det också. Användarvänligt och snyggt. Vi anpassar formuläret efter era frågor och funktioner. Skall kunden kunna ladda upp bilder? Inga problem! Formuläret kan sen skicka ut bekräftelsemail till personen som anmält felet och skickar såklart ut ett meddelande till dig att det finns ett problem att åtgärda. Många personer inblandade? Lugn, formuläret kan skicka ut olika meddelanden till olika avdelningar baserat på vad kunden väljer för fel! 

Testa formuläret!

1Adress
2Kontaktuppgifter
3Fel
4Bekräfta